Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDANÉ - 3izbový byt s Loggiou,výhľad na celé mesto,Furča

  • Exkluzívna ponuka

Popis nehnuteľnosti

Zdieľať na Facebooku

Ing. Dávid Šomodský a RR reality Vám ponúkajú na predaj vo výhradnom zastúpení 3 izbový byt s LOGGIOU na sídlisku Dargovských hrdinov (Furča) na ulici Lidické námestie 1.

Lokalita ponúka plnú občiansku vybavenosť: ihneď pod vchodom potraviny Fresh, veľké záchytné parkoviská, nákupné centrum Ondava 300m, Lidl 300m. Kľudná lokalita s dostatkom zelene mimo hlavných ciest.

- Orientácia: Juh - obývačka, Západ - izby a kuchyňa s východom na loggiu
- 12. poschodie z 12 poschodového bytového domu
- BD po komplexnej rekonštrukcii
- Výhľad na celé mesto

- Úžitková výmera: 65 m2
- V byte šatník a komora v kuchyni
- K bytu prislúcha pivnica
- Zasklená lodžia
- Byt je po staršej rekonštrukcii, možno ho považovať za pôvodný stav.
- Nehnuteľnosť bez tiarch, podiel na pozemku pod bytovým domom v osobnom vlastníctve

BYTOVÝ DOM je zateplený, strecha rekonštruovaná v roku 2017, spoločné priestory taktiež zrekonštruované (plastové okná, 2x vstupná brána na elektromagnetický zámok s čipom, nová dlažba v spoločných priestoroch), 2x nový priestranný výťah, stúpačky vymenené, KAMEROVÝ SYSTÉM v spoločných priestoroch.

STAV BYTU: pôvodný (čiastočne rekonštruovaný), avšak zachovalý udržiavaný stav. Plávajúca podlaha v celom byte. Okná sú v celom byte plastové. Bytové jadro je pôvodné umakartové, rozvody elektroinštalácie pôvodné. V roku 2018 bola v kuchyni pôvodná drevená stena s východom na loggiu nahradená plastovým oknom väčšieho formátu. Taktiež kuchynská linka je z roku 2018.

DISPOZÍCIA: vstupná chodba, šatník, kúpeľňa s vaňou, samostatná toaleta, kuchyňa s komorou a výstupom na loggiu, obývacia izba, 2x nepriechodná izba.


V prípade ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte kontaktovať makléra, veľmi radi si s Vami dohodneme osobné stretnutie. Radi Vám bezplatne pomôžeme aj s možnosťami financovania.

Certifikovaný realitný maklér Ing. Dávid Šomodský

tel. 0911 126 167

NAŠA CENA JE KONEČNÁ, BEZ AKÝCHKOĽVEK SKRYTÝCH POPLATKOV. V CENE JE UŽ ZAHRNUTÝ AJ KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, VYPRACOVANIE ZMLUVY, POPLATKY SPOJENÉ S PREVODOM VLASTNÍCKYCH PRÁV

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
65 m2
Zastavaná plocha:
65 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Pozícia:
vyššie poschodie
Celková plocha:
65 m2

Hypotekárna kalkulačka

134 000 €
Interné ID: P003DASB3
Ulica: Lidické námestie 1
Obec: Košice-Dargovských hrdinov
Okres: Košice III
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Radi Vám poradíme