Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

REZERVOVANÉ - 3 izbový byt po kompletnej rekonštrukcii - Karpatská ul.

Popis nehnuteľnosti

Zdieľať na Facebooku

Ponúkame na predaj slnečný 3-izbový byt v osobnom vlastníctve nachádzajúci sa v Starom meste, Kuzmányho - Karpatská. Celková podlahová plocha je 69,56 m², z toho lodžia 4,14 m². K bytu prislúcha aj pivnica. Pôdorys je k dispozícii vo fotodokumentácii. Byt je orientovaný na západ a juh, čo zabezpečuje dostatok prirodzeného svetla počas celého dňa. Nachádza sa na 5. poschodí z dvanástich v zateplenom bytovom dome, v ktorom boli vymenené stupačky a nedávno aj nové výťahy. Na prízemí je k dispozícií spoločná kočikáreň.
Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2018 (nové rozvody elektriny, vody a odpadu, jadro, podlahy, dvere, obložkové zárubne, nové radiátory, bezpečnostné vchodové dvere, stierky). Má zasklený balkón, v každej izbe sú na oknách sieťky proti hmyzu. Byt sa predáva s kuchyňou značky Decodom a so spotrebičmi (elektrická rúra Bosch, umývačka riadu Bosch, plynová doska Electrolux, sušička Beko, digestor Klarstein). V byte sú vstavané skrine, váčšia skriňa je v jednej zo spálni a druhá, menšia na chodbe.
Byt je situovaný v prostredí s výbornou občianskou vybavenosťou (školy, škôlky, zdravotné strediská, nemocnica, obchody, reštaurácie, kaviarne, detské ihriská, zastávky MHD, hlavná pošta, v pešej dostupnosti do historického centra mesta).


V prípade ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte kontaktovať makléra, veľmi radi si s Vami dohodneme osobné stretnutie. Radi Vám bezplatne pomôžeme aj s možnosťami financovania.
Certifikovaný realitný maklér Ing. Dávid Šomodský

tel. 0911 126 167

NAŠA CENA JE KONEČNÁ, BEZ AKÝCHKOĽVEK SKRYTÝCH POPLATKOV. V CENE JE UŽ ZAHRNUTÝ AJ KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, VYPRACOVANIE ZMLUVY, POPLATKY SPOJENÉ S PREVODOM VLASTNÍCKYCH PRÁV

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
69.5 m2
Zastavaná plocha:
69.5 m2
Podlahová plocha:
69.5 m2
Stav:
úplne prerobený
Pozícia:
vyššie poschodie
Celková plocha:
69.5 m2

Hypotekárna kalkulačka

206 000 €
Interné ID: P043DASB3
Ulica: Karpatská
Mestská časť: Kuzmányho sídlisko
Obec: Košice-Staré Mesto
Okres: Košice I
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Radi Vám poradíme