Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

3izbový byt na predaj po kompl. rekonštrukcii na Miškoveckej

Popis nehnuteľnosti

Zdieľať na Facebooku

Norbert Nemes a RR reality Vám ponúka na predaj 3-izbový byt po kompletnej rekonštrukcii v mestskej časti Košice – Juh na Miškoveckej ulici.

 

VYNIKAJÚCA  LOKALITA v blízkosti zastávok MHD, škôl, parkov a obchodného centra Cassovia. V okolí sa nachádzajú detské ihriská a športoviská, ideálne pre rodiny s deťmi. Skvelá dostupnosť s výbornou infraštruktúrou a rýchlym prístupom do centra mesta.

● Úžitková výmera: 67 m2 + loggia

● K bytu prislúcha kumbál ihneď pred bytom

● 7. poschodie z 8 poschodového bytového domu

● Orientácia bytu na 2 svetové strany (S, J)

● Pražský typ bytu (bez nosných vnútorných priečok, možné sú akékoľvek dispozičné zmeny)

 

STAV BYTU: Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou pozostávajúcej z výmeny elektrických rozvodov, nové stierky v izbách, výmena laminátových podláh a dlažby v celom byte, nové obložkové zárubne a interiérové dvere, murované jadro, plastové okná.

 

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba so vstavanou skriňou, priestranná obývacia izba, šatník, 2 samostatné spálne, kuchyňa so vstavanými spotrebičmi (varná doska a elektrická rúra)kúpeľňa s vaňou a samostatná toaleta.

 

Byt sa nachádza v zrekonštruovanom panelovom dome s novým výťahom a zateplením.

 

V prípade ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte kontaktovať makléra:

Norbert Nemes telefonicky na čísle 0948 368 588, veľmi radi si s Vami dohodneme osobné stretnutie. Radi Vám bezplatne pomôžeme aj s možnosťami financovania.

NAŠA CENA JE KONEČNÁ, BEZ AKÝCHKOĽVEK SKRYTÝCH POPLATKOV. V CENE JE UŽ ZAHRNUTÝ AJ KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, VYPRACOVANIE ZMLUVY, POPLATKY SPOJENÉ S PREVODOM VLASTNÍCKYCH PRÁV

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
67 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
3
Loggia:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Špajza:
áno
Výťah:
áno
Poschodie:
7
Celková plocha:
67 m2

Hypotekárna kalkulačka

184 000 €
Interné ID: P007NONB3
Ulica: Miškovecká
Obec: Košice-Juh
Okres: Košice IV
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Radi Vám poradíme