Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

REZERVOVANÉ 3izbový tehlový byt 72m2+9m2 pivnica

  • Exkluzívna ponuka

Popis nehnuteľnosti

Zdieľať na Facebooku

Bc. Libuša Šomodská a RR reality Vám ponúkajú na predaj 3 izbový byt s balkónom v tehlovom bytovom dome v lokalite Košice - Sever, ul. Park obrancov mieru.

● Výmera bytu: 72,3m2 
K bytu prislúcha pivnica o výmere 9m2 (plocha nie je zahrnutá vo výmere bytu)
● Pôvodný stav
● Poschodie: 2./3.
● Orientácia: V-Z
● Bytový dom je zateplený,  bez výťahu

STAV BYTU: pôvodný stav vhodný na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. V byte sa nachádzajú pôvodné drevené podlahy, stupačky sú menené. 

DISPOZÍCIA: predsieň, samostatná toaleta a kúpeľňa, kuchyňa, 3x izba. 

LOKALITA:  je veľmi žiadaná vďaka pešej dostupnosti do centra mesta (15min.), veľmi dobrej občianskej vybavenosti a investičnému potenciálu (investičný byt). V tesnej blízkosti sa nachádza Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach, v pešej dostupnosti Technická univerzita, pre oddych park Anička, školy, škôlky, výborná dostupnosť na MHD.

Maklér: Bc. Libuša Šomodská - 0950 880 573

V prípade, ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte kontaktovať makléra na vyššie uvedenom telefónnom čísle, veľmi radi si s Vami dohodneme osobné stretnutie.  

NAŠA CENA JE KONEČNÁ, BEZ AKÝCHKOĽVEK SKRYTÝCH POPLATKOV. V CENE JE UŽ ZAHRNUTÝ AJ KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, VYPRACOVANIE ZMLUVY, POPLATKY SPOJENÉ S PREVODOM VLASTNÍCKYCH PRÁV.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
81.5 m2
Zastavaná plocha:
72 m2
Stav:
pôvodný stav
Pozícia:
vyššie poschodie
Celková plocha:
81.5 m2

Hypotekárna kalkulačka

185 000 €
Interné ID: P008LISB3
Ulica: Park obrancov mieru
Obec: Košice-Sever
Okres: Košice I
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Radi Vám poradíme